NaslovnicaVijestiSpursi za 80 milijuna eura kupuju dvojac za koji nikad niste čuli...

Spursi za 80 milijuna eura kupuju dvojac za koji nikad niste čuli…

Tottenham Hotspur ima veoma dobru transfer politiku, često dovode talente koji su još kao nebrušeni dijamant koji tek trebaju zasjati ili igrače koji nisu pokazali sav svoj potencijal u prijašnjim klubovima, ali su savršeno kompaktni za Spurse pa se tamo dodatno dokažu..

Na tragu toga, Tottenham sada planira dovesti lijevog bočnog iz Southamptona, Ryana Bertranda, koji prema transfermarketu vrijedi 20 milijuna eura i najskuplji je igrač momčadi koja je na rubu ispadanja iz Premier lige. Riječ je o bivšem igraču Chelseaja, no tamo se i nije previše naigrao osim u sezoni 2012/13, ali svejedno se može pohvaliti kao je bio član tog slavnog rostera koji je u London donio trofej Lige prvaka i Europa lige. Bertrand ima 28 godina i engleski je reprezentativac, odigrao je čak 19 utakmica u dresu reprezentacije te postigao 1 gol.

[su_premierleague]

Drugi potencijalni transfer jest transfer Alfiea Mawsona iz Swanseaja. Mawson je stoper momčadi koja je također na rubu ispadanja baš kao i Southampton. Riječ je o igraču koji prema transfermarktu vrijedi 12 milijuna eura i nakon Renata Sancheza i Ayewa treći je najskuplji igrač u klubu. Ima tek 24 godine, a u Swansea je došao prije 2 godine u transferu vrijednom 6 milijuna eura.

Engleski mediji tvrde kako će Swansea za Mawsona tražiti oko 45-50 milijuna eura, dok će Southampton za Bertranda tražiti oko 30 milijuna eura. Ovi transferi vjerojatno znače kako se Pochetino priprema na život bez Danny Rosea i Tobyja Alderweirelda koji su na meti Manchester Uniteda i Jose Mourinho ih želi u paketu, a Pochetino je spreman prodati sjajni defanzivni dvojac, ali sigurno i kako će im to dobro naplatiti, pretpostavlja se za otprilike 100 do 120 milijuna eura.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Osim spomenutih Bertranda i Mawsona, Tottenham se želi pojačati i u veznom redu gdje žele dovesti Brunu Fernandesa iz Sporinga, a vrijednost tog tranfsera mogla bi iznositi preko 60 milijuna eura kako pišu mediji u Portugalu i Engleskoj.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!