NaslovnicaVijestiSRAMOTA ZA HENRYJA: Evo što Sky Sports planira uraditi sa legendom Arsenala

SRAMOTA ZA HENRYJA: Evo što Sky Sports planira uraditi sa legendom Arsenala

U prosincu 2014. godine Sky Sports nije mogao biti ponosniji kada su objavili da će legenda Arsenala Thierry Henry biti njihova nova zvijezda na programu.

SRAMOTA ZA HENRYJA

Čak su izdali i posebni oglas koji pozdravlja Henryja sa Gary Nevilleom, Greame Sounessom i Jamie Carragherom koji su hvalili Francuza.

“Najbolji tim je upravo postao bolji”, pohvalio se Sky nakon što je pobijedio protivnika BT Sportsa za Henryjev potpis.

Hnery, vjerojatno najbolji igrač u doba Premier lige, čini se da je to kompletan paket. Dobar je, šarmantan i ima životopis kako bi se suprostavio najvećim igračima svoje generacije.

Otkriveno je u to vrijeme da će Henry biti plaćen četiri milijuna funti godišnje od strane Sky Sportsa do 2019. godine. Njegov ugovor također uključuje opciju da se produži za dvije godine.

[su_champions_league_final]

Neville, za usporedbu, navodno zarađuje 1.2 milijuna od strane Sky Sportsa u to vrijeme. Bivši kapetan Manchester Uniteda revolucinizirao je nogometne utakmice u Velikoj Britaniji, pa su gledatelji očekivali vatromet, kada se visoko plaćeni Henry po prvi put pojavio na Skyu na početku 2015. godine.

Ipak, navijači nogometa su u početku bili prilično razočarani njegovim analizama i njihovi osjećaji se nisu mnogo promijeinli tijekom posljednje tri i pol godine.

Upišite “Henry worst pundit’ na Twitteru i danima ćete listati stranice Twittera. Mnogo ljudi jednostavno ne ocjenjuje njegove kvalitete analitičara.

Prema novom izvješću Daily Maila, čini se da Sky Sports sada žali zbog toga što su dali Henryju tako unosan ugovor.

Jasno je da je osjećaj u Sky Sportsu taj da je Henry ‘precijenjen’ kao njihov najveći analitičar. Uglavnom, ne osjećaju da opravdava svoju plaću.

Nakon toga, Sky Sports sada namjerava ponuditi Henryju manje novca za posljednje dvije godine, prema unutarnjim izvorima.

[su_no1forfootball]

To će sigurno doći kao neugodna vijest za Henryja, koji će imati smanjenu plaću kako bi nastavio pružati analize utakmica Premier lige za televizijski kanal tijekom nadolazećih sezona.

Možda će to biti viđeno kao znak da se umjesto toga treba usredotočiti na treniranje.

Henry, koji će sljedećeg mjeseca putovati na Svjetsko prvenstvo u Rusiji kao pomoćnik belgijskog trenera, želi se okrenuti menadžmentu u bliskoj budućnosti.

Nedavno je bio povezan sa Arsenalom, ali Topnici favorizuju iskusnog Unai Emeryja umjesto neiskusnog 40-godišnjeg bivšeg igrača.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!