NaslovnicaVijestiSRAMOTNA OPTUŽBA: Taj čovjek je toliko smrdio da nismo mogli igrati protiv...

SRAMOTNA OPTUŽBA: Taj čovjek je toliko smrdio da nismo mogli igrati protiv njega!

Ko bi očekivao da takve optužbe dođu na vidjelo ili da se uopšte o njima govori, no kada je u pitanju ovaj čovjek sve je moguće. Konkretno, o tome je u intervjuu za ESPN govorio nekadašnji golman Paragvaja, Jose Luis Chilavert, koji je bio poznat po raznim kontraverzama, ali i golovima iz slobodnjaka.

čovjek je toliko smrdio

Paragvajski vratar Joseu Luis Chilavert, nekadašnji izvrsni čuvar mreže i sjajni izvođač slobodnih udaraca, govorio je u opširnom intervjuu za američku televiziju ESPN o mnogim stvarima, uključujući i potpuno neočekivanu temu: igranje protiv jednog od najboljih njemačkih nogometaša svih vremena, Michaela Ballacka.

Chilavert nije pohvalio ili kritizirao Nijemca na području nogometnog znanja, što bi bilo i suvišno jer je Ballack svoj kvaltet već dokazao, već se dotaknuo njegovog … mirisa ili tačnije – smrada.

[su_bonus]

“Ballack je toliko smrdio na znoj da je to bilo zaista nevjerovatno, ne znam je li to bila taktika, ali bilo je nemoguće stajati u njegovoj blizini. Igrač koji ga je cijelo vrijeme pokrivao se žalio da jednostavno ne može igrati flastera na njemu, što je bila zamisao našeg trenera.”

[su_bonus]

Na početku mu nismo vjerovali ali smo se kasnije uvjerili i osjetili da je bio upravu. Trebao bi upotrijebiti dezodorans, jer je zaista smrad bio nevjerojatno neugodan “, rekao je Chilavert i na taj način podigao ogromnu količinu prašine. Posebno jer se Ballack smatra velikim gospodinom i “šmekerom”.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!