NaslovnicaVijestiSRAMOTNI DOGAĐAJI CITYJA 2008. GODINE: Imali priliku dovesti Messija, ali je Barcelona...

SRAMOTNI DOGAĐAJI CITYJA 2008. GODINE: Imali priliku dovesti Messija, ali je Barcelona na kraju uvrijeđena!

Sramotni događaji Cityja 2008. godine! Imali priliku dovesti Messija, ali je Barcelona na kraju uvrijeđena! Senzacionalno je otkriveno da je Manchester City poslao ponudu od samo 50 milijuna funti Barceloni za Lionel Messija kada je Sheikh Mansour preuzeo klub 2008. godine.

SRAMOTNI DOGAĐAJI

Prema The Sunu, Sheikh Mansour se posvetio preuzimanju kluba iz Manchestera pod uvjetom da potpišu superzvijezdu.

Tada je uslijedio bizarni niz događaja. Gradski izvršni direktor u to vrijeme – Garry Cook, bio je zadužen za dogovore koji bi se prodao klub Mansouru.

Dogovor da Mansour preuzme vlasništvo je potpisan i zapečaćen samo 24 sata preostalih u ljetnom prijelaznom roku, što je ostavilo Cooka da se dogovori oko superzvijezde koju je Mansour želio.

Ono što će se sljedeće dogoditi je zbunjujuće. Nakon nekakvog prekida u komunikaciji usred te velike žurbe da potpišu zvijezdu u posljednja 24 sata prijelaznog roka, Cook je pristao da sankcioniše transfer Messija.

Ono što Cook u to vrijeme nije shvatio jeste da se upravo složio sa nepoštovanjem jednog od najvećih klubova na svijetu, izlažući ponudu od 50 milijuna funti za Messija. Naravno, Barcelona nikada nije pristala na uvredljivu ponudu, a City je na kraju dana potpisao lukavog Robinha.

Napadač nije bio nužno veliko razočarenje zbog Cityja, bio je iznimno uspješan u svom debiju u Premier ligi te sezone. Postigao je 13 golova, ali njegov talenat se gasio kada je došao u drugu sezonu i nije uopće uspio postići gol i na kraju je prodan u Milan.

Robinho je uspio odigrati samo 41 ligaške utakmice za City tijekom svog boravka u Manchsteru.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!