NaslovnicaVijestiSramotno simuliranje Ramosa

Sramotno simuliranje Ramosa

Real Madrid je savladao Šaktar sa 4-0 na svom Bernabue.

simuliranje Ramosa

Real je poveo u 30. minuti preko Karima Benzeme, a Cristiano Ronaldo je dva puta bio precizan sa bijele tačke u 55. i 63. minuti.. U 81. minuti Cristiano Ronaldo je postigao hat-trick.

A zanimljiv momenat na meču je bio kada je Sergio Ramos u 33. minuti kod prekida sramotno simulirao kako bi iznudio penal za svoj tim, ali nije uspjeo.

Mnogi već ismijavaju simuliranje Ramosa po društvenim mrežama.

Zanimljiv podatak jeste da je Cristano Ronaldo u 304 utakmice za Real postigao 321 gol, a Raul je u 741 utakmici postigao 323 gola.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!