NaslovnicaVijestiSrbija prestigla Hrvatsku! Ovo je novi poredak najskupljih reprezentacija na svijetu!

Srbija prestigla Hrvatsku! Ovo je novi poredak najskupljih reprezentacija na svijetu!

Reprezentacija Srbije je prema Transfermarktu vrijednija momčad od Hrvatske u ovom trenutku. Preskočili su Hrvatsku i sada su na 12. mjestu najskupljih reprezentacija na svijetu sa momčadi vrijednom 342 milijuna eura. Reprezentacija Hrvatske se nalazi na 13 mjestu sa vrijednošću od 316.7 milijuna eura.

Na prvoj poziciji se trenutno nalazi Engleska čija momčad vrijedi 1.23 milijarde eura i jedina su momčad koja je za sada prešla milijardu vrijednosti.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Na drugoj poziciji je Francuska koja vrijedi 978.8 milijuna, dok je treći Brazil sa 870.5 milijuna. Slijedi ih Portugal koji ima vrijednost od 775 milijuna, dok je Argentina tek na petoj poziciji sa vrijednošću od 747.5 milijuna eura. Ostatak tabele pogledajte ispod.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!