NaslovnicaVijestiSrebro mu ništa ne znači: Pogledajte kako Mourinho daje svoju medalju mladom...

Srebro mu ništa ne znači: Pogledajte kako Mourinho daje svoju medalju mladom navijaču na tribinama

Sevilla je sedmi put u povijesti osvojila Europa ligu. U ovogodišnjem finalu, održanom u Budimpešti, uspjeli su pobijediti Romu izvođenjem jedanaesteraca nakon što je rezultat ostao 1:1 nakon 90, pa čak i 120 minuta igre. Roma je povela u prvom dijelu golom Paula Dybale, ali Sevilla se uspjela vratiti zahvaljujući autogolu Gianluce Mancinija.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Prvi put u svojoj karijeri, trener Rome Jose Mourinho doživio je poraz u finalu europskog natjecanja. To ga je jako pogodilo, pa je izrazio svoje nezadovoljstvo i kritizirao suca na konferenciji za novinare nakon utakmice. Bio je toliko razočaran da je čekao suca na parkingu stadiona kako bi ga vrijeđao. Bez obzira na srebrnu medalju koju je dobio kao drugoplasirani, odmah ju je poklonio jednom mladom navijaču na tribinama.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!