NaslovnicaVijestiSRETNA NOVA GODINA! Sve najbolje u 2019. želi vam portal i forum...

SRETNA NOVA GODINA! Sve najbolje u 2019. želi vam portal i forum Svijet Kladjenja

‘Stara’, 2018. godina je za nama, već smo zakoračili u novu 2019. godinu. Iza nas je puno pogođenih tipova na kladionici, veliki broj dobitnih kao i poneki gubitni listić.

U 2018. godini bilo je svega, od fantastičnih perioda kada su gotovo svi članovi foruma uzastupno, više dana za redom, dobivali na kladionici veće iznose, do crnih serija koje su neminovne. Generalno možemo biti zadovoljni 2018. godinom u kojoj smo uživali u brojnim sportskim događajima, prije svega Svjetskom prvenstvu u Rusiji, gdje je reprezentacija Hrvatske ostvarila senzacionalan uspjeh i okitila se srebrnom medaljom, te se zajedno na SvijetKladjenja forumu veselili dobicima na kladionici a ponekad i tugovali zbog pokojeg izgubljenog listića.

Kada se podvuče crta, sigurno smo da je velika većina članova i posjetitelja SvijetKladjenja foruma kladioničarsku godinu završila u plusu a vjerujemo da će rezultati u 2019. godini biti još impresivniji te da će 2019. godina obilovati dobicima na kladionici kao i uspjesima u ostalim poljima.

Portal i forum Svijet Kladjenja može se s ponosom pohvaliti da postoji punih 10 godina uz nepromjenjenu politiku – svi tipovi i analize su besplatni, a tako će i ostati. Posjetitelji su to prepoznali te se portal nakon osnutka brzo prometnuo u najbolji i najposjećeniji nezavisni kladioničarski portal i forum u regiji. Konstantno se trudimo unaprijeđivati portal i forum, kako bi isti bio što funkcionalniji te smo sigurni da ćemo u 2019. godini opravdati vaše povjerenje, te nadmašiti očekivanja.

Svim članovima i posjetiteljima portala i foruma želimo sretnu i uspješnu novu 2019. godinu, puno pogođenih tipova za klađenje, dobitnih listića, ugodnih druženja na SvijetKladjenja forumu, te uspjeha na svim poljima.

Sretnu novu 2019. godinu želi vam vaš Svijet Kladjenja!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!