NaslovnicaVijestiSRETNU I USPJEŠNU NOVU GODINU ŽELI VAM PORTAL SVIJET KLADJENJA

SRETNU I USPJEŠNU NOVU GODINU ŽELI VAM PORTAL SVIJET KLADJENJA

2017. godina polako izmiče, a svi usponi i padovi koji su nam se desili u 2017-oj također ostaju iza nas. Nadamo se da ćemo svi znati graditi na tim usponima, a učiti na padovima i tako krenuti u novu 2018. godinu.

SRETNU I USPJEŠNU

U 2017. godini bilo je mnogo toga, od odličnog perioda kada su mnogi članovi foruma, više dana za redom, dobivali na kladionici veće iznose, do crnih serija koje su neminovne. Sa 2017. godinom možemo biti vrlo zadovoljni što se tiče dobitnih listića, kao i gubitnih kojih je sve manje i manje. Kada se podvuče crta, vjerujemo da je velika većina članova i posjetitelja SvijetKladjenja foruma kladioničarsku godinu završila u plusu, a nadamo se da će rezultati u 2018. godini biti još impresivniji te da će 2018. godina obilovati dobicima na kladionici kao i uspjesima u ostalim poljima.

Portal i forum SvijetKladjenja s ponosom se može pohvaliti da postoji punih devet godina uz nepromjenjenu politiku – svi tipovi i analize su besplatni, a tako će i ostati. Posjetitelji su to prepoznali, te se portal nakon osnutka brzo prometnuo u najbolji i najposjećeniji nezavisni kladioničarski portal i forum u regiji. Konstantno se trudimo unaprijeđivati portal i forum, kako bi isti bio što funkcionalniji te smo sigurni da ćemo u 2018. godini opravdati vaše povjerenje, te nadmašiti očekivanja.

Svim članovima i posjetiteljima portala i foruma želimo sretnu i uspješnu novu 2018. godinu, puno pogođenih tipova za klađenje, dobitnih listića, ugodnih druženja na SvijetKladjenja forumu, te uspjeha na svim poljima.

Sretnu novu 2018. godinu želi vam vaš Svijet Kladjenja!


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!