NaslovnicaVijestiSrijeda vrhunska ponuda - odlična šansa za dobitak po najboljim koeficijentima!

Srijeda vrhunska ponuda – odlična šansa za dobitak po najboljim koeficijentima!

Lipanj postaje mjesec kada će nogomet definitivno biti u fokusu. Utrka za titulu se nastavlja danas i u Portugalu, gdje će nastavak sezone otvoriti Portimonense i Gil Vicente, dok će se nešto kasnije ove večeri sastati Famalisao i Porto.

Porto je trenutno na prvoj poziciji na tabeli sa jednim bodom više od drugoplasirane Benfice. Famalicao je prošle sezone na ljeto doveo čak 19 novih nogometaša u svoje redove. Da su opravdali očekivanja svoje uprave, dokazuje i njihovo stanje na tabeli, gdje će se do kraja sezone sigurno boriti za mjesta koja vode na europska natjecanja.

Trenutno imaju pet bodova manje od Sportinga, koji se nalazi na toj četvrtoj, posljednjoj poziciji koja vodi u Europsku ligu.

Porto je u ovoj utakmici ogroman favorit i vjerojatno će izboriti pobjedu, a nešto više o tome saznajte na našem Svijet Kladjenja forumu!

DOBITNI TIPOVI NA FORUMU

Austrijska Bundesliga je još jedna liga koja se vraća ovog tjedna. Igralo se finale kupa, koje je bilo odlična najava za početak prvenstva. Salzburg je sa ubjedljivom pobjedom od 50 savladao drugoligaša Austriju Lustenau.

Sada će Salzburgu u goste doći Rapid. Salzburg se u ovom trenutku nalazi na prvoj poziciji, međutim, Rapidu bježe samo četiri boda. Nakon ove utakmice će se mnogo toga saznati. Ako Salzburg ostvari pobjedu po koeficijentu 1.44 u bet365 kladionici, nema dileme da će oni osvojiti ovo prvenstvo.

Koeficijenti su u padu, tako da preporučujemo da što prije odigrate, a bez manipulativnih troškova i poreza na dobitak u bet365 kladionici, vaša isplata će biti mnogo veća u odnosu na lokalne kladionice.

Večeras se igra i Njemačka Bundesliga, gdje će Werder ugostiti Frankfurta u jednoj vrlo zanimljivoj utakmici u kojoj će domaćini tražiti spas iz zone ispadanja.

Našu preporuku za ovu utakmicu možete pročitati na Svijet Kladjenja forumu ili na portalu!

Današnja ponuda je vrlo bogata i zbog toga vam preporučujemo da postanete pobjednici na dva fronta. Ako nemate račun u bet365 kladionici, ovo je savršena prilika da ga napravite. Bet365 kladionica nam nudi nevjerojatne bonuse dobrodošlice od 100% do 25€.

REGISTRIRAJ SE I UZMI BONUS!

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!