Srna: Odigraću još jednu sezonu, pa makar i u…

Bivši kapetan hrvatske reprezentacije i igrač ukrajinskog Šahtara, Darijo Srna, poručio je da će odigrati još jednu sezonu, makar i u klubu iz svog rodnog grada.

Darijo Srna (36) u Šahtaru je 15 godina, dugogodišnji je kapetan kluba i jedan od najcjenjenijih igrača u Donjecku. Međutim, čitavu sezonu je propustio nakon pozitivnog testa na doping kontroli.

Puno se posljednjih mjeseci nagađalo što će Srna dalje nakon što mu istekne suspenzija, a on je sada razjasnio sve dvojbe i poručio kako mu je jedina želja odraditi još jednu, posljednju igračku sezonu, piše Goal.

Champions League Final

“Prvi put u životu sam u fazi da mogu birati – mogu raditi u klubu, mogu igrati, a mogu i završiti karijeru! A moja opcija je još igrati… Ne treba to biti u velikom klubu, ovu zadnju igračku godinu želim igrati zbog sebe, pa makar u Neretvi iz Metkovića,” poručio je Srna u razgovoru Sportskim novostima pa dodao:

“Imao sam dugu, odličnu karijeru i zaslužio sam da je okončam na travnjaku. Iz poštovanja prema svom ocu i svojoj obitelji, prema svim navijačima koji su bili uz mene.” Srna je ove sezone s tribina pratio svoj Šahtar, a posebno je emotivno bilo prije dva tjedna kada su njegovi suigrači u finalu domaćeg Kupa dobili kijevski Dinamo.

“S obzirom na situaciju nisam mogao prisustvovati ceremoniji primanja pehara, a novi kapetan Taison otišao je među navijače, uzeo je moj dres, odjenuo ga i s njim se vratio na teren.”

“Trofej su posvetili meni, a navijači su pljeskali. Bio je to trenutak koji ću pamtiti cijeli život. Taj trenutak je vrijedio više od svih ugovora i novaca, svih utakmica koje sam odigrao za Šahtar,” završio je Srna.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.