NaslovnicaVijestiSrna: Odigraću još jednu sezonu, pa makar i u...

Srna: Odigraću još jednu sezonu, pa makar i u…

Bivši kapetan hrvatske reprezentacije i igrač ukrajinskog Šahtara, Darijo Srna, poručio je da će odigrati još jednu sezonu, makar i u klubu iz svog rodnog grada.

Darijo Srna (36) u Šahtaru je 15 godina, dugogodišnji je kapetan kluba i jedan od najcjenjenijih igrača u Donjecku. Međutim, čitavu sezonu je propustio nakon pozitivnog testa na doping kontroli.

Puno se posljednjih mjeseci nagađalo što će Srna dalje nakon što mu istekne suspenzija, a on je sada razjasnio sve dvojbe i poručio kako mu je jedina želja odraditi još jednu, posljednju igračku sezonu, piše Goal.

[su_champions_league_final]

“Prvi put u životu sam u fazi da mogu birati – mogu raditi u klubu, mogu igrati, a mogu i završiti karijeru! A moja opcija je još igrati… Ne treba to biti u velikom klubu, ovu zadnju igračku godinu želim igrati zbog sebe, pa makar u Neretvi iz Metkovića,” poručio je Srna u razgovoru Sportskim novostima pa dodao:

“Imao sam dugu, odličnu karijeru i zaslužio sam da je okončam na travnjaku. Iz poštovanja prema svom ocu i svojoj obitelji, prema svim navijačima koji su bili uz mene.” Srna je ove sezone s tribina pratio svoj Šahtar, a posebno je emotivno bilo prije dva tjedna kada su njegovi suigrači u finalu domaćeg Kupa dobili kijevski Dinamo.

“S obzirom na situaciju nisam mogao prisustvovati ceremoniji primanja pehara, a novi kapetan Taison otišao je među navijače, uzeo je moj dres, odjenuo ga i s njim se vratio na teren.”

“Trofej su posvetili meni, a navijači su pljeskali. Bio je to trenutak koji ću pamtiti cijeli život. Taj trenutak je vrijedio više od svih ugovora i novaca, svih utakmica koje sam odigrao za Šahtar,” završio je Srna.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!