NaslovnicaVijestiŠta će se desiti sa nogometnim trgom? Cijene igrača će se smanjiti...

Šta će se desiti sa nogometnim trgom? Cijene igrača će se smanjiti i ovako bi trebale izgledati!

Nogometno tržište će u narednom periodu doživjeti veliku promjenu. To ne bi bilo ništa čudno, nogomet se mjenjao kroz svoju historiju više puta ali je doba tranzicije bilo mnogo duže nego što će to biti sada. Apsolutna transformacija nogometnog trga u svega nekoliko mjeseci.

Nogometno tržište bi se uskoro trebalo drastično promjeniti. Direktor Intera iz Milana očekuje mnogo više transfera, kao što je to bio slučaj u prođlosti, ali po puno nižim cijenama nego u zadnje vrijeme.

Propast nogometa? Trend “rezanja” plaća se nastavlja u Atleticu ostali u nevjerici nakon obrazloženja kluba!

Prvi operativac milanskog Intera, Beppe Marotta, očekuje da će nogometno tržište “probaviti” trenutnu krizu s padom tržišnih cijena nogometaša ali i padom cijena u nogometu općenito. Nerealno je očekivati da će u skoroj budućnosti netko srušiti Neymarov 222 milijuna vrijedan transfer u PSG iz Barcelone.

“Neizbježno će tržišne vrijednosti nogometša pasti, tako da zbog toga u budućnosti možemo očekivati i više transfera. Ali sačekat ćemo da vidimo opći pad cijena, jer je to globalni problem te se na osnovu toga možemo prilagoditi. Velikih transfera više neće biti u to smo sigurno i to je ono što nas čeka.”

U svijetu se očekuje globalni pad za oko 40% a isti pad možemo primjeniti i na nogomet. Dakle, u budućnosti, transfer od oko 100 miliona bi trebao biti ekvivalentan transferu Neymara od 222 miliona prije nekoliko godina.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!