NaslovnicaVijestiŠta će se desiti sa Portugalcem? Ronaldo odjednom postao velik teret za...

Šta će se desiti sa Portugalcem? Ronaldo odjednom postao velik teret za Staru Damu

Talijanski list Il Messaggero tvrdi da čak i dvomjesečni prekid isplate plaća nije dovoljan da Juventusu nastavku godine isplati igrača kao što je Cristiano Ronaldo, koji ima abnormalna primanja u Italiji. Juventus nema novca za Ronalda i pitanje je šta će se desiti sa Portugalcem!

Ronaldo otkrio

Talijanski div Juventus objavio je prije nekoliko dana da je sklopio ugovor s igračima prema kojem neće primati plate koje su naveden u ugovoru između ožujka i lipnja zbog pandemije koronavirusa i gubitka prihoda. Očekuje se da će Juventus uštedjeti 90 milijuna eura, a Il Messaggero tvrdi da će ekonomska šteta od pandemije biti toliko velika da će Juventus morati poduzeti još radikalnije mjere.

Transfer glasine: Inter dovodi veliko pojačanje bez odštete, Milan kupuje novog napadača, Marcelo napušta Real koji već ima spremnu zamjenu

U tom kontekstu najveći teret predstavlja najveća klupska zvijezda Cristiano Ronaldo, čija godišnja neto plaća iznosi čak 31 milijun eura, što petorostrukog osvajača Zlatne lopte čini najbolje plaćenim igračem. Il Messaggero tvrdi da su različiti scenariji reakcija već formulirani u Juventusu nakon završetka pandemije, a ideja je ponuditi Ronalda na transfer tržištu, zahtijevajući odštetu od 70 milijuna eura.

Ronaldov postojeći ugovor vrijedi do kraja sezone 2021/22 a Juventus je prije dvije godine za njega platio 100 miliona eura Realu.

Najnovije vijesti

Evo sa kakvim sastavima će večeras izaći Bayern i Real Madrid

0
Večeras se igra prvo polufinale Lige prvaka između Bayerna i Real Madrida na Allianz Areni u Minhenu. Ova dva kluba, često naslovljena kao giganti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!