NaslovnicaVijestiHIT: Evo šta Ibrahimović sluša u svlačionici Galaxyja

HIT: Evo šta Ibrahimović sluša u svlačionici Galaxyja

Navikli smo od Zlatana da nas zabavlja svojim prepoznatljivim potezima i izjavama, a sada znamo i šta Ibrahimović sluša u svlačionici LA Galaxyja, za šta je ‘zaslužan’ njegov suigrač Perry Allen Kitchen, koji je napravio video snimak.

Dok se oporavlja od treninga i utakmica, Zlatan Ibrahimović u Los Angelesu pušta balkansku muziku, uz čije taktove su ‘đuskali’ i suigrači, kojima se očigledno dopala naša muzika.

Slavni švedski nogometaš, jedan od najboljih europskih napadača u ovom milenijumu, “uhvaćen” je u svlačionici kako suigračima pušta pjesmu “Ti si žena za sva vremena”, koju izvodi Milan Dinčić Dinča.

Ranije smo slušali i kako u istoj svlačionici odjekuju pesme Halida Bešlića, ali Ibra očigledno sluša pevače iz čitavog regiona odakle “vuče” porijeklo.

Zlatan Ibrahimović rođen je u Švedskoj i sin je Bošanca Šefika Ibrahimovića podrijetlom iz područja Bijeljine i Hrvatice Jurke Gravić iz Škabrnje. Otac Šefik emigrirao je u Švedsku 1977. godine gdje je sreo Jurku, koja je takođe emigrirala u Švedsku. Ibrahimović je odrastao u Rosengårdu, predgrađu Malmöa poznatom kao useljeničkom getou, zajedno s tri sestre i dva brata.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!