NaslovnicaVijestiŠta je bilo sa Messijem? Nikad lošiji početak sezone za njega i...

Šta je bilo sa Messijem? Nikad lošiji početak sezone za njega i Barcelonu a zatim se desi i ovo

Argentinska nogometna zvijezda Lionel Messi opet će morati odmarati zbog ozljede. Njegov klub iz Barcelone objavio je danas da ozljeda mišića bedrene kosti nije tako bezazlena kako se činilo u početku te da Messija čeka duži oporavak.

LIONEL MESSI PODNIO

20-godišnjak je debitovao u španjolskom državnom prvenstvu ove sezone u utorak, ali završio je meč ranije jer je ozlijedio lijevi bedreni mišić nakon manje od pola sata igre.

Sportski direktor Barcelone? Ne, hvala! Legenda kluba odbila ponudu predsjednika Barcelone!

Argentinac, koji je nedavno na izboru “The Best” u Milanu primio šestu nagradu FIFA-e za najboljeg nogometaša sezone, uspio je nastaviti, ali se nije mogao vratiti u igru nakon poluvremena. Barcelona je, međutim, nakon meča priopćila kako je taj potez bio mjera opreza te da je sa Argentincem sve uredu.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!

 

Klub je, međutim, danas potvrdio da je riječ o malo ozbiljnijoj ozljedi, pa će Messi morati odmarati neko vrijeme. Još nije jasno koliko će utakmica propustiti jer to ovisi o reakciji na liječenje, dodali su u Barceloni, ali on sigurno neće biti u utakmici Lige prvaka s Interom sljedeće srijede.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!