NaslovnicaVijestiŠta je legendarni Nizozemac govorio o Ronaldu kada je potpisao za Manchester?!

Šta je legendarni Nizozemac govorio o Ronaldu kada je potpisao za Manchester?!

Zvijezda Real Madrida postigao je pogodak koji mnogi smatraju najboljim golom njegove karijere. Protiv Juventusa u utorak je postigao gol škaricama a ujedno je i postavio rekord u Ligi prvaka. Ronaldo je zabio dva puta i time je postavio novi rekord sa postignutim golom u 10 uzastopnih susreta Lige prvaka.

legendarni Nizozemac

Zapanjujući pogodak škaricama, koji je donio Los Blancosima prednost od 2-0, a na kraju i 3-0, vjerojatno će biti prvi pogodak prikazan u svim Ronaldoovim videozapisima na kraju karijere.

“U svojoj nemilosrdnoj potrazi za veličanstvom, on je doživo apsolutni trenutak sjaja”, izjavio je za BT Sport, Rio Ferdinand, koji je igrao s Ronaldom u Manchester Unitedu.

>> Scout report: Dayot Upamecano

“Ovo je nevjerovatno, zamislite što znači ljudima širom svijeta da vide jednog od najvećih, ako ne i najvećeg igrača na planetu, još kako postiže ovakav pogodak protiv Juventusa, u ovako važnoj utakmici.”

Jedan čovjek koji nije bio iznenađen Ronaldovim usponom na vrh je netko tko je, poput Ferdinanda, bio u Unitedu od samog početka karijere Ronalda te je pratio njegov razvoj na Old Traffordu, je Ruud van Nistelrooy.

Ronaldo je stigao kao 18-godišnjak iz Sportinga Lisabona 2003. godine i, prema Van Nistelrooyu, uvijek je vjerovao da će postati najbolji na svijetu.

[su_bonus]

“Došao je kao mladi dečko, ali je znao što želi postati, a također je rekao:” Želim biti najbolji igrač na svijetu “,” rekao je Van Nistelrooy ponakon utakmice protiv Juventusa.

“Na početku mislite: ‘U redu, on je mladić – samo sanjari, neću mu kvariti snove’. No, radna snaga i talent koji su kod njega izvrsna kombinacija omogućili su mu postizanje ovakvih golova. Bez obzira na godine još uvijek je nevjerovatno jak. To je zaista fantastično.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!