NaslovnicaVijestiŠta je Predrag Mijatović radio u Milanu? Rosonneri dovode ogromno pojačanje!

Šta je Predrag Mijatović radio u Milanu? Rosonneri dovode ogromno pojačanje!

Predrag Mijatović, koji u suradnji s Vladom Lemićem, djeluje kao agent, viđen je u Milanu. Navodno je u ekipu Milana završavao transfer hrvatskog braniča dok se Luka Modrić zahvalio na ponudi i odulčio sotati u Realu.

La Gazzetta dello Sport izvješćuje da je Predrag Mijatović ovih dana boravio u Milanu. Crnogorac, koji u suradnji s Vladom Lemićem djeluje kao agent, viđen je u Milanu, gdje se sastao i obavio razgovore sa novim sportskim direktorom Milana Zvonimirom Bobanom.

VELIKI DAN: U Manchester City danas stiže pojačanje za rekordnih 70 miliona eura!

Razgovori su se navodno vodili na temu defanzivca Dejana Lovrena, koji više nije član prve jednaestorke u Liverpoolu. Lemić također predstavlja neke od poznatih nogometaša iz bivše Jugoslavije, kao što su Nemanja Matić, Šimta Vrsaljko i Luka Modrić.

Za Luku Modrića također je bio je zainteresiran Milan, ali iskusni veznjak zahvalio se svom sunarodnjaku i idolu iz mladosti Zvonimiru Bobanu na ponudi te odlučio još uvijek nositi dres ekipe Reala iz Madrida.

U narednim danima Lovren bi trebao doputovati u Milan a riječ je o jednogodišnjoj posudbi sa obaveznim otkupom na kraju iduće sezone.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!