NaslovnicaVijestiBivši trener Ronalda ŠOKIRAO ovim otkrićem: Šta je Ronaldo radio u 2...

Bivši trener Ronalda ŠOKIRAO ovim otkrićem: Šta je Ronaldo radio u 2 sata ujutro nakon utakmice Lige prvaka?!

Cristiano Ronaldo počinje se polako navikava na život u Torinu. Nakon nešto manje od devet godina u Real Madridu, 33-godišnjak je odlučio započeti novi izazov u Serie A i početi zauzimati svoje mjesto i u trećoj najjačoj ligi na Svijetu.

Ronaldo oborio rekord

Do sada je Ronaldo počeo živjeti u Italiji bez pogodaka u dva nastupa, ali tehnički je bio besprijekoran ovog vikenda kada je upisao i jednu asistenciju.

Ipak, nema sumnje da će jedan od najvećih igrača u povijesti doživjeti uspjeh u Juventusu, a bilo kakvi propusti neće biti rezultat nedostatka napora.

>> Gattuso nakon RAZOČARENJA napao svoje nogometaše: “Oni moraju da znaju…”

Ako Ronaldu ne možete ništa zamjeriti, to je njegova nevjerojatna radna etika koju su dugo dokumentirali i njegovi bivši suigrači.

Njegov bivši fitness trener Giovanni Mauri ovog je tjedna razgovarao za Tuttosport i otkrio da je Ronaldo jednom proveo sat vremena u trening dvorani nakon povrata sa utakmice Lige prvaka u 2 ujutro.

[su_bet365_100bonus]

Mauri je objasnio: “Cristiano je fenomen i elitni atletičar. On uvijek trenira na najboljoj mogućoj razini jer se njegov način rada sastoji od tri stvari: predanosti, konkurentnosti i pozitivnog stava.

“Riječ je o igraču svjetske klase koji se, kada se vratimo kući u 2:00 sa utakmice Lige prvaka, neće žuriti kući u automobilu. Ne, on bi se zaustavio u centru za treninge te najmanje sat vremena radio različite vježbe oporavka i krioterapiju”.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!