NaslovnicaVijestiGattuso nakon RAZOČARENJA napao svoje nogometaše: "Oni moraju da znaju..."

Gattuso nakon RAZOČARENJA napao svoje nogometaše: “Oni moraju da znaju…”

Gennaro Gattuso je kao i trener isti onakav kakav je bio kao i igrač. Direktan, drzak, izravan i pomalo bezobrazan. Ali, bijes je prouzrokovan lošom partijom njegovih igrača koji su i zaslužili ovakvu reakciju Gattusa.

Gattuso zaprijetio

Milanov trener nije skrivao svoje razočaranje nakon što je njegov tim u Napulju izgubio nakon što su vodili 2:0. Nakon poraza trener Gattuso nije se štedio na riječima.

>> NEVJEROVATNE BROJKE: Da li uopšte možete zamisliti šta dolazak Ronalda znači za Juventus?!

“Žao mi je što smo nakon 2:1 jednostavno prestali igrati. Svi igrači počeli su interpretirati igru na svoj način. Zatim smo se raspali. Ja preuzimam punu odgovornost, jer ako se tim prestraši, to je krivica trenera “, rekao je Gattuso, a zatim je  oštro krenuo protiv igrača.

[su_bet365_100bonus]

“Higuain je bio veoma uključen u igru do 55. minute, a onda je i njegov intenzitet pao, baš kao i ostatak momčadi. Ali siguran sam da će biti od velike pomoći u idućoj sezoni. Bakayoko? On mora naučiti uzeti loptu i primiti loptu. Tjedan dana mi nije dovoljan da otkrijem slabosti novih igrača, zato još uvijek koristim staru gardu “, rekao je Gattuso, koji je nekoć igrao istu poziciju za igru kao i Bakayoko,veliko pojačanje koje je stiglo iz Chelseaja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!