NaslovnicaVijestiNEVJEROVATNE BROJKE: Da li uopšte možete zamisliti šta dolazak Ronalda znači za...

NEVJEROVATNE BROJKE: Da li uopšte možete zamisliti šta dolazak Ronalda znači za Juventus?!

Cristiano Ronaldo se svojim dolaskom pobrinuo za pravu nogometnu euforiju u Italiji, a ta euforija dostiže dimenzije koje su doista nevjerojatne.

Ronaldo oborio rekord

Sve zajedno, također se odrazilo na vrijednost dionica Stare dame. Ljetos je Ronaldo došao iz Reala, a Torinski klub koštao je 110 milijuna eura. Mnogi su rekli da je to prevelik iznos za nogometaša koji ima 33. godine. Ali u Juventrusu su znali šta rade.

Unatoč golemoj investiciji, za Juventus je započeo novi, ludi marketinški period. Prodaja dresova skočila je zaa enormne brojke, a o vrijednosti dionica kluba ne treba uopšte govoriti.

Od 1. lipnja ove godine njihova je vrijednost porasla za čak 65,43 posto. Ranije je taj udio iznosio 0,619 eura, sada 1,024 eura. Ako promatramo njihovu vrijednost od prvog srpnja, porasle su za 55,15 posto (u to vrijeme vrijedile su 0,66 eura).

>> ČELNICI KLUBA MU PORUČILI: Evo što Jose Mourinho mora učiniti kako ne bi dobio otkaz!

Također, svemu tome možemo dodati još jednu enormnu brojku, koja će pokazati kakav je posao Juve učinio kupnjom portugalskog asa. U lipnju su se dogovorili za 19 milijuna eura poslova, koji su uključivali dionice klubova, a mjesec dana kasnije ta je brojka bila – NEĆETE VJEROVATI – 301 milijun eura.

[su_bonus]

Zbog svega toga, vrijednost Juventusa po prvi put u povijesti premašila je milijardu eura, a sada iznosi točno 1,035 milijardi eura. Još uvijek nije postigao pogodak, ali je već sada opravdao uloženi novac.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!