NaslovnicaVijestiŠta je Steven N'Zonzi uradio nakon što je izašao iz igre protiv...

Šta je Steven N’Zonzi uradio nakon što je izašao iz igre protiv Liverpoola

Prošlog utorka Sevilla je na svom terenu ugostila Liverpool u okviru petog kola grupne faze Lige prvaka, gdje je priredila sjajan povratak u igru nakon što je na poluvremenu gubila rezultatom 0-3.

N'Zonzi napustio stadion na poluvremenu

To je bila vrlo emotivna večer za sve igrače i navijače Seville, s obzirom da se proširila informacija kako njihov trener Eduardo Berizzo boluje od raka prostate.

[su_bbworld]

Ipak, ovog utorka, samo sedam dana nakon te utakmice, iz kluba je potvrđeno kako je 48-godišnjak uspješno operisan.

“Trener Seville, Eduardo Berizzo, danas je uspješno operisan povodom nedavno dijagnosticiranog raka prostate, poručili su iz medicinskog tima Seville.”

S obzirom na njegovo odsustvo, njegov pomoćnik Ernesto Marcucci sinoć je sa klupe vodio tim protiv Cartagene u Kupu Kralja. Sevilla je slavila visokim rezultatom 4-0, a priliku da zaigra nije dobio Steven N’Zonzi.

28-godišnjak iza sebe ima dvije sjajne sezone u dresu kluba iz Andaluzije, nakon lošeg perioda u Premier ligi u Blackburn Roversu i Stoke Cityju.

Ipak, kako izvještavaju španjolski mediji, on je trenutno u svađi sa Berizzom i njegovim trenerskim osobljem. Zbog toga je trenirao odvojen od ostatka tima u proteklih sedam dana.

[su_oglas]

N’Zonzi napustio stadion na poluvremenu

Naime, sve je počelo upravo na utakmici protiv Liverpoola, kada je izašao iz igre na poluvremenu nakon očajnog nastupa. No, umjesto da se nakon izlaska iz igre pridruži svojim suigračima na klupi, Francuz je napustio stadion i nije se pojavio na treningu sljedećeg dana.

Kako izvještava AS, 28-godišnjak se iznervirao jer je on izašao iz igre, a ne Guido Pizarro, koji nije nio bio ništa bolji od njega u prvom poluvremenu.

N’Zonzi smatra kako njegov trener Berizzo favorizira Pizzara jednostavno zbog toga što su obojica Argentinci.

AS je također napisao kako Sevilla mora riješiti problem sa N’Zonzijem, inače bi mogla ostati bez jednog od najboljih veznjaka u Španjolskoj. Klub bi mogao napustiti sljedećeg ljeta, ili čak i ove zime.

On u svom ugovoru ima otkupnu klauzulu od 40 miliona eura, ali bi mogao otići za dosta manju cifru.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!