Portugalac zaluđen Balkancima: Šta je zapravo Mourinho radio u Podgorici? Reprezentativci Srbije, Hrvatske i Fali Ramadani meta njegove posjete!

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho sa svojim postupcima još uvijek misli da je nedodirljiv na klupi Uniteda. Zapravo, glasine o njegovoj smjeni su samo nagađanja, Mourinho u Unitedu ima dugooročni ugovor, prema kojem bi dobio veliku odštetu za otkaz i izgleda da su čelni ljudi u Manchesteru Portugalcu spremni dati još jednu priliku.

On je već neko vrijeme siguran kako će ostati na klupi Crvenih vragova. Stoga je nedavno otišao u Crnu Goru, točnije u Podgoricu gdje je gledao susret između Crne Gore i Srbije. Koga je Mourinho zapravo pratio u Podgorici? Želio je provjeriti da li je srpski branič i član Fiorentine doista dobar onoliko koliko tvrde skauti Uniteda.

>> MOURINHO POSLAO PORUKU UPRAVI: Evo koju zvijezdu želi u zimskom prelaznom roku!

Nikola Milenković već neko vrijeme pruža odlične partije u Italiji dok u Unitedu nisu pronašli pravog vođu kako ekipe tako i zadnje linije. U Srbije je Milenković proglašen za novog Vidića, a upravo takav igrač je potreban trenutnoj ekipi Uniteda, koja ima kvalitet i htjeli to priznati ili ne, kvalitetnog i iskusnog stručnjaka Mourinha.

Drugi igrač koji je bio na radaru Mourinha je popularni SMS, koji je protiv Crne Gore dobio svega 10-ak minuta igre, te Mourinho nije imao priliku da se uvjeri u njegove kvalitete, koji su neupitni.

I za kraj, Mourinho je u Podgorici navodno obavio sastanak sa kontraverznim agentom Fali Ramadanijem, koji je zastupnik većine srpskih ali i hrvatskih reprezentativaca, a tema razgovora je bio Ante Rebić koji je još ovog ljeta trebao potpisati za United ali je zbog odugovlačenja i čekanja transfer u Bayern, koji se na kraju nije desio, sva priča propala.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.