NaslovnicaVijestiŠta radi Klopp sa tajnim profilom na Instagramu?

Šta radi Klopp sa tajnim profilom na Instagramu?

Njemački stručnjak na klupi Redsa, Jurgen Klopp, priznao je da ima tajni profil na Instagramu, putem kojeg prati sve svoje igrače.

Često je Jurgen Klopp govorio i o pozitivnim i o negativnim stranama korišćenja društvenih mreža, ali uvijek je insistirao na tome da nema profile ni na jednoj od njih.

Sada je u intervjuu za talkSport priznao da pod pseudonimom ima nalog na Instagramu i da prati sve svoje igrače.

Kako je naveo, ne postavlja fotografije, ne prati mnogo ljudi i profil na ovoj društvenoj mreži dobro mu dođe da ga podsjeća na rođendane, ali i da prati sve ono što njegovi igrači rade dok nisu u trening centru.

“Od prošlog ljeta imam Instagram, pratim sve moje igrače. Rekao sam Oxu da pratim njega i njegovu suprugu. Čini mi se da imaju fensi život kada ja nisam u blizini”, otkrio je Klopp.

“Imam tajno ime. Jasno mi je da to i nije baš princip po kome funkcionišu društvene mreže, ali ništa ne objavljujem, ali veoma je zabavno i kada god pogledam tamo su isti momci. Dobra stvar je što nikada ne može da mi se dogodi da nekom od mojih igrača zaboravim rođendan. To je stvarno cool”, dodao je Nijemac.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!