NaslovnicaVijestiŠTA SE DEŠAVA U MADRIDU? Bale i Real Madrid još uvijek bez...

ŠTA SE DEŠAVA U MADRIDU? Bale i Real Madrid još uvijek bez dogovora: “Šanse da Bale ode u taj klub su iste kao da ja odem na Mjesec”

Nakon završne utakmice Lige prvaka, Gareth Bale je govorio o njegovom nezadovoljstvu u ekipi Real Madrida. Njegov zastupnik kaže kako se još nije susreo s vodstvom europskih prvaka o budućnosti reprezentativca Velsa.

Bale i Real Madrid

Gareth Balea bio je jedna od Realovih junaka treće uzastopne titule u Ligi prvaka, ali ne može biti zadovoljan svojom sezonom. Zbog ozljede i toplo-hladnog variranja forme njegova budućnost u Madridu je u nedoumici.

Agent Jonathan Barnett, kojeg još uvijek čeka sastanak s upravom Reala, također je govorio o ambicijama svog klijenta. “Moramo razgovarati i vidjeti kako nastaviti”, rekao je Barnett. „Bale želi bolju sezonu. On želi igrati više, to je ključ. Mislim da je između tri i četiri najbolja igrača na svijetu i treba igrati. Ne radi se o novcu,” dodao je.

>> NA POMOLU VELIKI TRANSFER: Emil Forsberg poslao zanimljivu poruku Arsenalu i Liverpoolu!

“Želio je osvojiti Zlatnu loptu, po mom mišljenju, najbolji je britanski igrač koji je ikad igrao u inozemstvu. Je li itko bio bolji od njega?”

[su_bonus]

Barnett je dodao da Bale nema problema u glavnom gradu Španjolske. Jedini problem u prošloj sezoni je loš status. „On uživa u Španjolskoj, ima troje djece i vrlo je sretan. Vidjet ćemo što će se dogoditi”, rekao je agent, koji ne skriva da je fan Arsenala. A za transfer u taj klub, nema vjerovatnosti.   „Naravno bih osobno kao Arsenalov navijač bio jako sretan, ali šanse su jednake dao da ja odem na Mjesec”, izrazio se slikovito njegov agent.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!