NaslovnicaVijestiŠta se događa u svlačionici Reala?! Lopetegui progovorio o Kovačiću i njegovom...

Šta se događa u svlačionici Reala?! Lopetegui progovorio o Kovačiću i njegovom BOJKOTU!

Dugo vremena, u svlačionici Reala nije bilo toliko burno i haotično stanje. Izgleda da je odlazak Ronalda prouzrokovao niz problema, a glavni prosvjdnik je Mateo Kovačić koji po svaku cijenu želi napustiti Real.

najskuplji hrvat

Čini se da u redovima aktualnog europskog klupskog prvaka sve samo ne bajno i sjajno, pogotovo kada je u pitanju svlačionica. Razlog tome su sve glasnije glasine da nakon Cristiano Ronalda još jedan od važnijih članova tima na pragu odlaska. Luku Modrića španjolski i talijanski mediji uporno preseliti u Inter, prepreku ne predstavlja ni visoka naknadu koju za njega zahtijeva Real Madrid.

>> KAKAV LEVANTE? STRAŠAN LEVANTE! Levante u 24 sata dva puta oborio transfer rekord!

No, danas je puno više prašine podigao još jedan igrač iz Real Madrida. Mateo Kovačić bi čak i bojkotirao trening i na taj način je htio javno svima pokazati koliko zapravo žli napustiti ekipu Madridskog kluba. Njegova želja je osobito igrati redovito, što mu u Madridu ne mogu zajamčiti u tako jakoj konkurenciji.

[su_bet365_100bonus]

Što je s pravim trenerom momčadi Julen Lopetegui? „Nemam nikakve informacije o bojkotu, što se mene pita. On trenira kao i uvijek. Sa Mateom nemam problema. Sretan sam št jeo s nama”, rekao je na konferenciji za novinare prije utakmice s Romom,  španjolski strateg.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!