NaslovnicaVijestiŠta se dešava u Italiji? Teške optužbe na račun Juventusa: Stara dama...

Šta se dešava u Italiji? Teške optužbe na račun Juventusa: Stara dama kontroliše kompletnu ligu pod nadzorom imaju čak i VAR!

Još uvijek se u potpunosti nisu smirile strasti što se tiče susreta između Juventusa i Sampdorie. Stara dama je slavila na kontroverzan način te tako dobila veliki broj kritika od cijele nogometne javnosti u Italiji.

Nedavnu utakmica između Juventusa i Sampdorie još uvijek je u žiži javnosti. Juve je dobio susret, ali uz veliku pomoć VAR tehnologije. Glavni sudac je uz pomoć VAR-a, dodijelio kontroverzan penal za Torinčane, a istovremeno je i poništio gol Sampdorie.

Transfer pred realizacijom: Legenda Madrida pakuje kofere i sprema se na put u Milano!

Mnogi su uvjereni da su suci zloupotrijebili tehnologiju u ovom meču, a novi direktor televizijske postaje Rai 2, se složio sa optužbama.

Carlo Freccero je bez dlake na jeziku naapao Juventus kao niko do sada: “Od sad samo gledam Premier ligu, jer Juventus uvijek pobjeđuje u Italiji. To je zato što Juventus kontroliše cijeli VAR. To je nešto što je ne postoji nigdje drugo u svijetu. Cijeli VAR je pod kontrolom i vlasništvom Juventusa! ” Također posebno je zanimljiv i završetak intervjua, zbog kojeg Freccera mnogi i ne shvaćaju previše ozbiljno: “Forza Roma!”

Bit će zanimljivo vidjeti kako će Juventus odgovoriti na optužbe, prvenstveno iz razlog što Freccereo zastupa najjači italijanski medij.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!