NaslovnicaVijestiTransfer pred realizacijom: Legenda Madrida pakuje kofere i sprema se na put...

Transfer pred realizacijom: Legenda Madrida pakuje kofere i sprema se na put u Milano!

Sky Sport Italia tvrdi kako će ekipa Intera iz Milana ponoviti slučaj s Brazilcem Joao Mirandom i dovesti iz Atletica nogometaša koji se upisao zlatnim slovima u povijest madridskog kluba.

Inter Milan je prije nekoliko godina iz Atletica doveo Brazilca Joaa Mirandu, koji je u tandemu s Diego Godinom pisao jednu od najvažnijih poglavlja u povijesti madridskog diva. Miranda se pokazao kao odlično pojačanje u Milanu, a njegovim stopama, prema izvješćima talijanskih medija mogao bi krenuti i Diego Godin, koji će ovo ljeto moći napustiti Atletico kao slobodan igrač.

VRAĆA SE DA POMOGNE BIVŠEM KLUBU? Chelsea spreman poslati rekordnu ponudu za bivšu zvijezdu!

Sky Sport Italia tvrdi da se Inter već načelno složio s Godinom a s Urugvajcem bi trebali potpisati dvogodišnji ugovor koji bi počeo važiti od ovog ljeta, s mogućnošću obnove za još jednu sezonu.

Godin se preselio u Atletico 2010. godine i postao je jedan od najboljih središnjih branitelja u europskom nogometu pod trenerskom palicom Diega Simeonea. Prije Atletica nastupao je za Villarrreal a u dresu madridskog kluba za 9 godina upisao je ukupno 364 nastupa i postigao je 24 pogodka.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!