NaslovnicaVijestiSTARA DAMA ŽRTVUJE TRI IGRAČA: Prikupljaju sredstva da vrate bivšu zvijezdu od...

STARA DAMA ŽRTVUJE TRI IGRAČA: Prikupljaju sredstva da vrate bivšu zvijezdu od 130 milijuna eura!

Unatoč osiguravanju osmog uzastopnog naslova Serije A ove sezone, Juventus i dalje ostaje frustriran nakon daljnjeg neuspjeha u Ligi prvaka.

STARA DAMA ŽRTVUJE

Njihovo ispadanje u četvrtfinalnoj fazi dogodilo se unatoč dolasku Cristiana Ronalda prošlog ljeta, pa bi to moglo dovesti do daljnjih ključnih odluka koje će se donijeti na kraju sezone kako bi postali velika sila u Europi.

Oni su također ispali mnogo ranije u talijanskom kupu, pa je tako po visokim standardima koje su postavili posljednjih godina, ova sezona vjerojatno bila nezadovoljna.

Zauzvrat bi to moglo dovesti do toga da naprave neka ključna potpisivanja ovog ljeta, a The Guardian je predložio da bi mogli da se riješe tri igrača kako bi prikupili sredstva i stvorili prostor u momčadi za povratak Paul Pogbe.

Dodaje se da bi Francuz mogao imati cijenu od 130 milijuna eura od starne Manchester Uniteda, pa to zasigurno neće biti jeftino za Juventus, dok imaju igrače poput Miralema Pjanića i Douglasa Coste koji su spomenuti kao igrači koji će napustiti klub.

Vrijeme će pokazati da li je Juventus uspješan u svojoj želji da ponovo otkupi 26-godišnjaka, dok Marca napominje da je Real Madrid također zainteresiran za potpisivanje Francuza, a Zinedine Zidane također planira obnovu svoje momčadi na Bernabeu.

Imajući to u vidu, nedvojbeno je zabrinjavajuće vrijeme za United i njihove navijače, jer će se nadati da će njihova zvijezda ostati i pomoći Ole Gunnnar Solskjaeru da ih vrati na vrh sljedeće sezone.

Zbog svih kritika koje je Pogba dobio ove sezone, imao je pristojnu sezonu sa 16 golova i 11 asistencija u 44 nastupa na svim natjecanjima za Crvene đavole, iako je nedosljednost i dalje njegov najveći problem.

Vrijeme će pokazati da li bi ovo mogla biti njegova posljednja sezona u Unitedu prije nego što ode iz kluba po drugi put.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!