NaslovnicaVijestiKAKAV MAJSTOR: Statistika Lionela Messija protiv Tottenhama nam pokazuje da je Messi...

KAKAV MAJSTOR: Statistika Lionela Messija protiv Tottenhama nam pokazuje da je Messi najbolji svih vremena?!

Lionel Messi je veliki genije. Jednostavno je tako. Ovakav nogometaš nije rođen i dugo vremena se još neće roditi.  On je sinoć odigrao je još jedan scintilatorni nastup u Ligi prvaka, pomogavši svojoj ekipi Barceloni da dođe do pobjede protiv Spursa. Nastup za pamćenje.

Lionel Messi tvrdi

Omaleni argentinski velikan iodigrao je fenmonealnu partiju u napadačkom dijelu svog tima, stvarajući prilike suigračima i postigavši golove. Tokom čitavog susreta, u svakom momentu, Messi je bio velika prijetnja po gol Tottenhama. Braniči Tottenhama su bili nemoćni, a u nekoliko navrata Wanyama je pored njega izgledao kao amater.

>> Evo koja tri igrača Manchester Uniteda je Zidane pokušao dovesti u Real Madrid u svojoj posljednjoj sezoni na Santiago Bernabeuu!

Messi je sinoć imao čak 96 dodira sa loptom; od dodira duboko u svojoj polovici do dodira kaznenog prostora Spursa. I njegovo dodavanje je bilo u stilu velikih veznih nogometaša. Kapetan Barcelone završio je susret sa 65 dodavanja s točnošću od 84,6%.

[su_bet365_app]

Također je bio i neprikosnoven što se tiče prodora i driblinga, a dva postignuta pogodka dolaze kao šlag na tortu. Messi je tek napunio 31. godinu. Kroz karijeru ga nikada nije krasila brzina, fizička sprema ili eksplozivnost. On ima nešto što se opisati ne može, a što se u žargonu kaže “lopta se lijepi za nogu”. Sinoć je bilo tako i biće još nekoliko sezona, jer to se ne nauči, sa time se rađa i to ostaje vaše do kraja života.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!