NaslovnicaVijestiStatistika PSG-a sa i bez Neymara do sada ove sezone

Statistika PSG-a sa i bez Neymara do sada ove sezone

Prije samo nekoliko mjeseci PSG je poslao šokantne valove širom nogometnog svijeta nakon što su potrošili 198 milijuna funti za potpisivanje Neymara.

Statistika PSG-a

On je činio jednu trećinu najopasnijeg trija na svijetu uz Lionel Messija i Luis Suareza u Barceloni, ali mogli biste se raspravljati o tome da je postao još bolji nakon odlaska u Francusku.

Naravno, La Liga i Francuska liga su vrlo različite, ali Neymar je bio senzacionalan, registrirao je 15 golova i devet asistencija do sada na svim natjecanjima.

Bez Neymara, PSG je u srijedu navečer pobijedio 4-2 u Strasbourgu, a potaknuli su nas da ispitamo kako su igrali kada 25-godišnjak nije bio tu.

Kakve su statistike PSG-a sa i bez Brazilca? Pogledajmo.

[su_no1forfootball]

PSG SA NEYMAROM

Do sada je Neymar osvijetlio glavni grad Francuske, a u 18 utakmica koje su igrali, momčad Unai Emeryja je pobijedila 15, remizirala jednom i izgubila dva puta.

To znači da su 83.3% pobjede, a Pariz je postigao nevjerojatnih 63 gola (3.5 golova po utakmici) sa Neymarom u momčadi, primajući samo 16 golova.

[su_live_koeficijenti]

PSG BEZ NEYMARA

Do sada Neymar nije bio uključen u sedam utakmica PSG-a u ovoj sezoni. Uglavnom zbog suspenzija, ali zapravo za to vrijeme dok ga nije bilo imaju 85.7% pobjeda.

Francuski divovu su neporaženi bez njega, gdje su pobijedili šest utakmica, remizirali jednu i postigli 19 golova (2.71 po utakmici) u tom procesu, a primili su samo četiri.

Dakle, dok PSG postiže veliki broj golova sa Neymarom u njihovom timu, oni imaju bolji procenat pobjeda i manje golova primljenih bez njega.

[su_premierleague]

ŠTO JE NEYMAR DONIO PSG-u!

S obzirom na količinu ključnih igrača koje je Monaco izgubio na ljeto, uključujući i Kylian Mbappea, bilo je teško vidjeti ih kako brane titulu u Francuskoj ligi.

PSG-ova momčad puna zvijezda će uvijek dominirati Francuskom, kako pokazuje i njihovo vodstvo od devet bodova, ali u Europi ih je Neymar lansirao.

Napadač je već postigao šest golova i osigurao tri asistencije u Ligi prvaka, a njegovi vrhunski nastupi učinili su Pariza najranijim favoritom za osvajanje ovogdišnjeg natjecanja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!