NaslovnicaVijestiStatistika za anale: Zadnjih sedam godina bez odigrane utakmice ali sa dva...

Statistika za anale: Zadnjih sedam godina bez odigrane utakmice ali sa dva crvena kartona

Treći vratar Intera Tommaso Berni od 2013. godine ne radi gotovo ništa. On nije igrao službenu utakmicu sedam godina, a već je ove sezone dobio dva crvena kartona!

Malo se igrača može pohvaliti u karijerom poput one vratara Intera Tomassa Bernija, koji je nogometni profesionalac u vrhunskom europskom klubu koji svoju osnovnu misiju – igranje nogometa – nije obavljao nevjerojatnih sedam godina. Berni, koji danas ima 37 godina, odigrao je posljednju službenu utakmicu 2013. godine, kada je još bio član Sampdorije, a od 2014., kada je postao treći golman Intera, nije odigrao nijednu utakmicu za milanski klub.

Ipak, Bernie je znao kako osigurati da svijet sazna tko je i što radi. U jučerašnjoj utakmici između Parme i Intera dobio je crveni karton zbog kritike sudačkih odluka, a informacije su još zanimljivije jer je Berni to uspio napraviti drugi put ove sezone! Prvi put je isključen u siječnju ove godine, kada je sarkastično pljeskao sucu na utakmici između Intera i Cagliarija jer je isključio Lautara Martineza.

Dodajmo da Berni prima godišnju plaću od 200.000 eura za šestogodišnje zagrijavanje za Inter i prikupljanje crvenih kartona. Nije loše, zar ne?

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!