NaslovnicaVijestiSTAVIO KUĆU NA PRODAJU: Zvijezda Barcelone na ljeto odlazi u PSG

STAVIO KUĆU NA PRODAJU: Zvijezda Barcelone na ljeto odlazi u PSG

Stavio kuću na prodaju! Zvijezda Barcelone na ljeto odlazi u PSG Barcelonina zvijeda Ivan Rakitić navodno je stavio svoju kuću na prodaju, budući da je njegov ljetni transfer u PSG sve bliži.

Stavio kuću

Prema riječima Don Balona, hrvatski reprezentativac je stavio svoju kuću u Casteldeffelsu na prodaju, dok je veznjak također uvrstio svoje kćeri u francusku školu.

Izvješće također primjećuje da će 30-godišnjak potpisati za PSG na ljeto i da su francuski divovi ponudili igraču oko 10 milijuna eura godišnje.

Rakitić je bio vrijedan sluga za Blaugranu u posljednjih nekoliko godina, ali nakon ovog izvješća čini se da je vrijeme da igrač sa Nou Campa konačno krene dalje.

Hrvat je bio vrlo važan dio Barceloninog prvog tima od svog dolaska iz Seville na ljeto 2014. godine i ostaje da se vidi hoće li klub ići na tržište transfera kako bi potpisali zamjenu za veznjaka kada on napusti Španjolske divove.

Rakitić je uspio stvoriti vrhunsko partnerstvo sa Sergiom Busquetsom i Arthurom Melom u veznom redu za Barcelonu, ali izgleda da će klub morati ispuniti prazninu koju Hrvat ostavi iduće sezone, ako je vjerovati ovim izvješćima.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!