NaslovnicaVijestiStefano Pioli pokazao što misli o sucu: Dobro je razumio moje riječi

Stefano Pioli pokazao što misli o sucu: Dobro je razumio moje riječi

Trener Milana Stefano Pioli bio je ogorčen suđenjem Daniela Sieberta na utakmici protiv Chelseaja u četvrtom kolu Lige prvaka koja je završila rezultatom 0:2. Siebert je od samog starta nametnuo kriterij nedostojan Lige prvaka pa je za svaki start davao kartone. Utakmica je završila s devet žutih i jednim crvenim kartonom.

Upravo je taj crveni karton izazvao neviđene rasprave. Pokazao ga je Fikayu Tomoriju i tom prilikom dosudio jedanaesterac za Chelsea, nakon čega je sve krenulo u korist londonskih Plavaca. Nakon utakmice trener Milana, koji nikad nije bio poznat po ispadima, nije se želio rukovati s njemačkim sucem, što je rijetkost u nogometu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Čak su i mnogi igrači utakmice iz redova Milana ipak odlučili pružiti ruku Siebertu, no trener Rossonera to nije želio. Pioli je prišao Siebertu s rukama u džepovima, a zatim mu se obratio.

“Rekao sam sucu što mislim o njemu. Moj engleski nije baš precizan, ali prilično sam siguran da zna što sam mu rekao. Neću vam reći što sam rekao. Sve ono što je dosudio bilo je olako. Žao mi je jer sam imao osjećaj da ćemo odigrati dobru utakmicu i stvoriti im probleme. Ako želimo biti kompetitivni u Europi, moramo pobijediti u posljednje dvije utakmice. I dalje imamo sve u svojim rukama”, rekao je Pioli.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!