NaslovnicaVijestiStephan El Shaarawy seli u Premier ligu

Stephan El Shaarawy seli u Premier ligu

Svi oni koji su igrali Football Manager jako se dobro sjećaju velike nogometne nade, Stephana El Shaarawyja, kojom je karijera u proteklim godinama krenula nizbrdo. “El Shaarawy” nogometne zaljubljenike bacao je na koljena.

OIR_resizer (2)

Prije pet godina proslavio se na Football Manageru, a sada je 23-godišnjak na izlaznim vratima AS Monaca, koji je za njegove usluge platio 15 milijuna funti, a on je upisao samo jedan nastup za Francuze.

Zimski prijelazni rok možda je spas za El Shaarawyja, ali i za Monaco, obzirom da je Bournemouth zainteresiran za igrača AC Milana.

Prema tvrdnjama talijanskih medija, AC Milan za ‘wunderkida’ traži 14 milijuna eura, a za njegove usluge osim engleskog prvoligaša zainteresirana je i AS Roma.

Bournemouth je već ranije u ovom prijelaznom roku iz AS Rome doveo Juana Manuela Iturbea.

Zamislite kako bi to izgledalo kada bi Iturbe i El Shaarawy igrali zajedno u Bournemouthu.

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

 

 

 

 

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!