NaslovnicaVijestiSterling ogorčen na medije: To je neprihvatljivo!

Sterling ogorčen na medije: To je neprihvatljivo!

Nogometaš Manchester Cityja Raheem Sterling ogorčen je na medije zbog načina izvještavanja o tamnoputim igračima.

Nogometaš Manchester Cityja Raheem Sterling optužio je danas medije da raspiruju rasizam u nogometu zbog načina na koji prikazuju mlade tamnopute igrače.

Sterling se nakon utakmice protiv Chelseaja na Stamford Bridgeu požalio na rasnu diskriminaciju, a danas je na svom Instagram profilu napisao da jedino može da se nasmije svemu tome “jer ne očekuje bolje”.

On je potom otišao korak dalje i opisao način na koji mediji izvještavaju o dvojici igrača, Tosinu Adarabioyu i Philu Fodenu.

Uz tekst je postavio i sporne naslove iz medija.

Naslov koji se odnosi na Adarabioya, koji je crnac, fokusiran je na to kako je potrošio 2,25 milijuna funti za kuću uprkos tome da nikada nije počeo utakmicu u Premier ligi. S druge strane, naslov o Fodenu govori kako je kupio kuću od dva milijuna funti “za svoju mamu”.

“Uzmite dvojicu mladih igrača koji počinju svoje karijere i koji su uradili pravu stvar – kupili su kuće svojim majkama koje su im pomogle da budu tu gdje jesu. Ali, pogledajte kako su novine to prenijele, kako je ispraćena vijest o crnom, a zatim bijelom igraču” napisao je Sterling.

“To je neprihvatljivo. Oni nisu učinili ništa pogrešno. Ovo pospješuje rasizam i agresivno ponašanje”, dodao je Sterling.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!