NaslovnicaVijestiSteve Bruce dobija otkaz u Newcastleu: Novi vlasnici dovode legendu Premier lige!

Steve Bruce dobija otkaz u Newcastleu: Novi vlasnici dovode legendu Premier lige!

Novi vlasnici Newcastlea mogli bi otpustiti Stevea Brucea u idućim tjednima, budući da žele uvesti niz promjena u svoj novi klub.

Iako nam ostaje da vidimo tko će na kraju zamijeniti bivšeg menadžer Birminghama i Sunderlanda, trenutni favorit kladionica je Steven Gerrard, koji bi mogao napraviti spektakularan povratak u Premier ligu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Prema pisanju Keitha Downieja iz Sky Sportsa, Bruce će biti prva kolateralna šteta nove ere, nakon što ove sezone nije uspio pobijediti nijednu utakmicu u Premier ligi.

U četvrtak poslijepodne, završeno je preuzimanje Newcastlea od strane Fonda za javna ulaganja Saudijske Arabije, koji je kupio klub od Mikea Ashleya za nešto više od 300 milijuna funti.

Budući da se očekuje da će sljedeći menadžer Newcastlea imati veliki budžet na raspolaganju, zadatak odabira Bruceove zamjene neće biti jednostavan.

Downie, koji trenutno radi za Sky Sports, u četvrtak je na Twitteru objavio kako očekuje da će novi vlasnici Newcastlea zamijeniti Steve Brucea kao menadžera.

60-godišnjak je na čelu Newcastlea od 2019. godine, a iako nogomet u tom razdoblju nije bio osobito dobar, ipak je zadržao klub u Premier ligi s vrlo malim ulaganjem u svoju momčad.

“Znam da ću možda dobiti otkaz, ali neću biti ogorčen”, rekao je Bruce za The Telegraph u nedavnom intervjuu.

Pretpostavka je da će ciljati mladog, gladnog trenera, nekoga poput Stevena Gerrarda – koji bi mogao biti upravo ono što vlasnička grupa traži. Trenutno je kvota na Stevena Gerrarda kao sljedećeg menadžera Newcastlea 5.5 na betfair kladionici.

Međutim, on nije favorit betfair kladionice, s obzirom da je na Eddie Howea kvota još uvijek 4.00! Kao potencijalne zamjene još se spominju Antonio Conte (6.00), Brendan Rodgers (10.00), Frank Lampard (11.00) i mnogi drugi.

IGRAJ U BETFAIR

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!