NaslovnicaVijestiSteven Gerard novi menadžer kluba sa otoka? Dogovor blizu realizacije!

Steven Gerard novi menadžer kluba sa otoka? Dogovor blizu realizacije!

On je glavni favorit kladionica i sada izvješća sugeriraju da je Liverpoolova legenda Steven Gerrard u razgovorima da postane sljedeći menadžer Rangersa.

Steven Gerard novi

Prema škotskom The Sunu, dogovor između kluba iz Glasgowa i bivšeg veznjaka Liverpola je vrlo blizu.

Njihovo izvješće tvrdi da se Gerrard ne boji visine zadatka i da je u pregovorima sa delegacijom koju vodi Rangersov nogometni direktor Mark Allen.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

STV je dodao da Allen razgovara sa nekolicinom kandidata.

UPLATI OKLADU!
Gerrard je prošlog mjeseca bio na Old Firm derbiju, a zatim su koeficijenti da će on postati dugoročna zamjena za Pedro Caixinhea, počeli padati.

On je postao favorit svih kladionica nakon što je Liverpool pobijedio Romu u polufinalu Lige prvaka u utorak, jer je Rangersov direktor Dave King viđen na tribinama Anfielda u ovoj utakmici, gdje je sjedio pored Liverpoolovih legendi Kenny Dalglisha i Ian Rusha.

Gerrard je sada favorit kladionica za ovaj posao u Rangersima, dok je Neil Warnock daleko iza njega.

Ako bi bivši kapetan Liverpoola prihvatio posao i došao u Rangers, on bi u toj ligi igrao protiv svog bivšeg menadžera u Liverpoolu Brendan Rodgersa u Old Firm derbiju.

 

Gerrard je preuzeo dužnost Liverpoolove ekipe do 18 godina, godinu dana poslije odbijanja šanse da vodi MK Dons. Njegova ekipa je na drugom mjestu U18 Premier lige, a samo je Manchester United U18 ispred njih.

Vodio je i Liverpool U19 koji je dostigao četvrfinale Lige prvaka za mlade, gdje su izbacili Uniteda prije nego što su izgubili od Manchester Cityja.

Graeme Murty je trenutni Rangersov menadžer, ali nije baš dobio naklonost kladionica.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!