NaslovnicaVijestiSteven Gerrard dovodi hrvatskog reprezentativca u Aston Villu. Učinit će ga jednim...

Steven Gerrard dovodi hrvatskog reprezentativca u Aston Villu. Učinit će ga jednim od najskupljih Hrvata u povijesti.

Novi trener Aston Ville Steven Gerrard je preuzeo klub i odmah ostvario pobjedu u prvoj utakmici protiv Brightona (2-0). Legendarni bivši igrač Liverpoola je već počeo pričati o transferima, a prvo želi dovesti pojačanje na poziciji lijevog beka.

Steven Gerrard dovodi hrvatskog

U posljednjih nekoliko dana spominje se interes za Bornu Barišića, sa kojim je Gerrard već surađivao u Rangersima, a sada mediji navode kako mu je glavna meta Borna Sosa.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

23-godišnjak trenutno igra u Stuttgartu koji je zbog situacije sa koronom izgubio 80 milijuna eura, što će morati nadoknaditi sa prodajom igrača.

Aston Villa je za hrvatskog reprezentativca spremna izdvojiti oko 30 milijuna eura, što je dvostruko više od njegove tržišne vrijednosti koja iznosi 16 milijuna.

Ako se transfer dogodi, Sosa će biti jedan od pet najskupljih hrvatski nogometaša, a trenutno je i dalje najskuplji Mateo Kovačić, kojeg je Chelsea platio Realu 45 milijuna eura.

Borna Sosa je odigrao 67 utakmica za Stuttgart do sada i postigao je dva gola i 18 asistencija.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!