NaslovnicaVijestiSteven Gerrard otkrio koga bi želio vidjeti u dresu Liverpoola sljedeće sezone

Steven Gerrard otkrio koga bi želio vidjeti u dresu Liverpoola sljedeće sezone

Legendarni igrač i novi trener u18 tima Liverpoola od sljedeće sezone, Steven Gerrard, pričao je o svom povratku u Liverpool, te trenutnim dešavanjima u klubu.

Steven Gerrard otkrio koga bi želio vidjeti u dresu Liverpoola

Dotakao se i transfer špekulacija, a najviše one da bi defanzivac Southamptona Virgil van Dijk mogao završiti u Liverpoolu ovog ljeta.

Na pitanje da kaže mišljenje o nizozemskom reprezentativcu, Gerrard je rekao da ga je njegov bivši klub trebao dovesti još dok je bio igrač Celtica.

“Volio bih ga vidjeti u crvenom dresu, veliki sam njegov fan”, rekao je Steven za Daily Mail.

“Znao sam da je fantastičan još dok je bio u Celticu i trebali smo ga tada dovesti. Sada će nas koštati skupo, al mislim da je on dio slagalice koji bi vrlo dobro došao trenutnom timu.”

Steven Gerrard je vjerovatno u pravu, Southampton će tražiti ogromnu odštetu za jednog od najboljih igrača prošle sezone.

Štaviše, 25-godišnjak je prošlog novembra potpisao novi šestogodišnji ugovor, tako da bi “Sveci” na njemu mogli zaraditi čak do 60 miliona funti.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_euro_soccer_bonus]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!