NaslovnicaVijestiSTEVEN GERRARD PRIZNAO: Zainteresovani smo za dovođenje napadača Rome!

STEVEN GERRARD PRIZNAO: Zainteresovani smo za dovođenje napadača Rome!

Novi trener škotskog velikana Rangersa, legendarni Steven Gerrard priznao je kako je zainteresovan za dovođenje napadača Rome Sadiqa Umara u škotsku Premier ligu ovog ljeta. Umar bi u ovom ljetnom prelaznom roku mogao otići na čak četvrtu posudbu, nakon što je prethodnih sezona bio na posudbama u Bologni, Torinu i NAC Bredi.

Gerrard dovodi napadača Rome u Rangers

21-godišnjak je prvi dio prošle sezone proveo na posudbi u Torinu, nakon čega je u zimskom prelaznom roku otišao u nizozemsku NAC Bredu, gdje je postigao pet golova u 12 nastupa u ligi. Svjestan kvaliteta nigerijskog napadača, Gerrard je priznao kako mu se divi, te da je njegov klub trenutno u preogovorima sa rimskom ‘vučicom’.

[su_bet365_100bonus]

“Pratimo Umara Sadiqa, on bi nam predstavljao sjajnu opciju u napadu, ima visinu, snagu. On je igrač koji se i previše trudi i bori”, rekao je bivši kapiten Liverpoola za Daily Record, te nastavio: “Trči neprestano, pun je entuzijazma. On je tip igrača koji igra sjajno i kad tim ima posjed i kad nema, što je vrlo važno. Zainteresovani smo za njega, ali u ovom trenutku on je još uvijek igrač Rome. Pregovori traju, moramo poštovati Romu i vidjeti kako će se stvari odviti. Međutim, priznajem da je on netko koga bismo voljeli dovesti.”

Gerrard je ranije ovog mjeseca u Rangers doveo igrača Liverpoola Oviea Ejariju na jednogodišnju posudbu. 20-godišnjak je u dresu Redsa odigrao ukupno osam utakmica, a drugi dio prošle sezone proveo je na posudbi u Sunderlandu, gdje je nastupio 11 puta. Stevie je također zainteresovan za dovođenje još dvojice igrača svog bivšeg kluba, a u pitanju su 21-godišnji Ryan Kent, za kojeg također interes pokazuje i Leeds United, te Dominic Solanke.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!