NaslovnicaVijestiSteven Gerrard u Aston Villu dovodi hrvatskog reprezentativca

Steven Gerrard u Aston Villu dovodi hrvatskog reprezentativca

Trener Aston Ville Steven Gerrard je u srijedu uočen na tribinama Velodroma, gdje je gledao ligašku utakmicu Marseillea protiv Nantesa. Nije odmah bilo jasno što je tamo radio, ali engleski mediji sada navode kako je pratio hrvatskog reprezentativca Duju Ćaleta-Cara.

Kako tvrde mediji, dovođenje braniča koji bi mogao biti lider obrane je jedan od prioriteta Aston Ville na kraju sezone u kojem se planiraju znatno pojačati.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

25-godišnji Ćaleta-Car je glavna meta kluba, ističu mediji, te dodaju kako je Gerrard i pored njega gledao i veznjaka Boubacara Kamaru.

Hrvatski reprezentativac se povezuje sa engleskim klubovima već duže vrijeme, a u posljednjih par mjeseci su najozbiljnije bile glasine o njegovom odlasku u West Ham.

Međutim, sada se čini da je Aston Villa preuzela vodstvo u utrci za potpis Ćaleta-Cara koji se procjenjuje na 16 milijuna eura, dok ima ugovor sa Marseillem do kraja sljedeće sezone.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!