NaslovnicaVijestiStigao 2013. godine iz Valencije, a sada se vraća u domovinu: 22-godišnji...

Stigao 2013. godine iz Valencije, a sada se vraća u domovinu: 22-godišnji veznjak Liverpoola želi igrati u Španjolskoj!

Prema španjolskom AS-u, Liverpoolov Pedro Chirivella želi se vratiti u svoju zemlju Španjolsku u nastojanju da igra redovni nogomet u prvoj ligi.

Stigao 2013

22-godišnji veznjak je igrao za Redse u njihovoj pobjedi u FA kupu protiv gradskog rivala Evertonom.

Vezni red Liverpoola uključuje nekoliko visoko profilnih zvijezda, a Chirivella je imao šansu da se dokaže u samo četiri navrata u svim natjecanjima ove sezone.

I dok Španjolac izgleda kao da bi se mogao razviti u solidnog igrača, Jurgen Klopp jednostavno ima previše mogućnosti u veznom redu da bi se mlađi igrač uspostavio u prvom timu.

Chirivella se pridružio Redsima iz Valencije još 2013. godine, a čini se da čeka povratak u domovinu kako bi započeo svoju profesionalnu karijeru.

Mladi Chirivella je u prošlosti uživao na dvije posudbe s Eredivisie ekipama Go Ahead Eagles i Willem II, a sigurno je pokazao dovoljno u svojim ograničenim šansama ove sezone da je spreman za ključnu ulogu u nekom drugom klubu.

Iako Chirivella ima dovoljno vremena da se razvije sa svojim potencijalom u 22 godini, u ovoj fazi karijere bilo bi pametno da mladić počne dobivati ​​redovni nogomet u prvoj postavi.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!