NaslovnicaVijestiSTIGAO 2017. GODINE, A VEĆ ODLAZI IZ LONDONA: AC Milan dovodi zvijezdu...

STIGAO 2017. GODINE, A VEĆ ODLAZI IZ LONDONA: AC Milan dovodi zvijezdu Tottenhama!

AC Milan razmatra transfer za 26-godišnjeg desnog beka Tottenhama Sergea Auriera. Internacionalac Obale Bjelokosti se pridružio Spursima iz PSG-a 2017. godine uz naknadu za transfer od 23 milijuna funti.

STIGAO 2017

26-godišnjak je od tada odigrao 43 nastupa za sjeverni londondski klub postigavši samo četiri gola i sedam asistencija.

Otkako je stigao u Tottenham, Aurier se mučio da se uspostavi kao redovni prvotimac pored Kierana Trippiera. Unatoč tome što se ovog ljeta engleski reprezentativac pridružio Atletico Madridu, 26-godišnjak nije nastupio niti u jednom od prva četiri meča Tottenhama, a Mauricio Pochettino je radije birao Kyl Walker-Petersa i Davinson Sancheza. No, počeo je i igrao cijela dva klupska kola u Premier ligi protiv Crystal Palacea i Leicester Cityja, asistirajući jednom.

Prema pisanju Sport Mediaseta, AC Milan sada posmatra Auriera kao alternativu za Davide Calabriju, jer je Andrea Conti bio loš. 25-godišnjak je započeo u milanskom derbiju, nakon što je Calabria dobio crveni karton. Conti je bio daleko od impresivnog jer su Rossoneri izgubili sa 2-0.

Bet365 kladionica daje bonus kredite dobrodošlice povodom početka Liga petica! 


Dakle, klub iz Serije A želi dovesti Auriera. Igrač Obale Bjelokosti bi bio dobar igrač za klub, ali Tottenham bi ga radije ostavio u Londonu. Nakon što je započeo posljednja dva kola Premierlige, Aurier bi mogao naći više vremena za igru pod vodstvom Pochettina ove sezone.

Pod uvjetom da ga Milan nekako uspije potpisati, 26-godišnjak će biti tek drugi igrač Obale Bjelokosti koji će igrati za Rossonere, a prvi je Franck Kessie.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!