NaslovnicaVijestiSTIGLA PONUDA OD 177 MILIJUNA FUNTI! Tottenham prodaje svoju zvijezdu!

STIGLA PONUDA OD 177 MILIJUNA FUNTI! Tottenham prodaje svoju zvijezdu!

Stigla ponuda od 177 milijuna funti! Tottenham prodaje svoju zvijezdu! Tottenham bi mogao, kako se izvješćuje, dobiti veliki novac od strane Real Madrida za puštanje jednog od svojih najboljih igrača Harry Kanea, dok će taj novac reinvestirati u dovođenje Interovog Mauro Icardija.

Stigla ponuda

Prema riječima Don Balona, Kane se pojavljuje kao prioritetni cilj predsjednika Madrida Florentino Pereza za siječanj, te da Spursi mogu dobiti čak i do 177 milijuna funti kako bi ih potrošili na moguću zamjenu.

Izvješće nastavlja govoriti da su spremni potrošiti mnogo toga na potpisivanje Icardija koji zaista izgleda kao jedan od najboljih igrača u pet velikih europskih liga u posljednje vrijeme.

Argentinac bi bez sumnje mogao pomoći Tottenhamu da zamijeni Kanea, čak i ako bi gubitak engleskog nogometaša bez sumnje bio ogroman udarac.

Ipak, financijska naknada od potencijalne prodaje znače da bi ekipa iz sjevernog Londona mogla imati dosta novca za potrošiti na velika imena kako bi poboljšali ovu momčad i oporavili se od njegovog odlaska.

Iako je vrijedno spoemnuti da to nije bilo previše dobro kada su 2013. godine prodali Gareth Balea u Real Madrid, dok je klub protraćio mnogo novca na neuspješna pojačanja kao što su Roberto Soldado, Paulinho i Nacer Chadli.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!