NaslovnicaVijestiStigla potvrda iz kluba! Inter je na pragu svog prvog pojačanja u...

Stigla potvrda iz kluba! Inter je na pragu svog prvog pojačanja u igri je čak 30 miliona eura!

Inter Milano na pragu je da najavi prvo pojačano pojačanje za sljedeću sezonu, prenosi Sky. Očekuje se da će jedan od najpoželjnijih mladih nogometaša u Italiji doći u Milan.

ANTONIO CONTE LJUTITO

Tko će pobijediti u neizvjesnoj bitki za 20-godišnjeg dragulja talijanskog nogometa Sandra Tonaliija? Njega žele svi elitni talijanski klub i niz eminentnih inostranih klubova, a uvijek dobro informirani Sky Sport Italia tvrdi da je Tonali već odlučio karijeru nastaviti u svojoj domovini i to Interu.

(VIDEO) Cavani šiša ovce na selu u Urugvaju

Iz Skya javljaju da su Brescia i Inter vrlo blizu realizacije dogovora, neslužbeno se tvrdi da je Inter za Tonalija platio “svega” 30 milijuna eura odštete, a ostatak iznosa, kako se navodi, je vezan za razne bonuse.

Kupnjom Tonalia nakon Stefana Sensija i Nicola Barellija, Inter bi dobio još jednog mladog talijanskog veznjaka, kojemu mnogi predviđaju dugu i sjajnu karijeru u dresu Azzurra a čini se Inter stvara ekipu koja bi u budućnosti trebala voditi glavnu riječ kako u Italiji tako i u Evropi.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!