NaslovnicaVijestiSTIGLA POTVRDA IZ MADRIDA: Gotovo je! Ronaldo je novi igrač Juventusa!

STIGLA POTVRDA IZ MADRIDA: Gotovo je! Ronaldo je novi igrač Juventusa!

Najveća transfer saga u posljednjih nekoliuko godina dobila je svoj epilog. Cristiano Ronaldo i zvanično je novi nogometaš Juventusa. Stara dama će Real Madridu platiti nešto više od 100 miliona eura a Portugalac će u Torinu zarađivati oko 30 miliona eura godišnje.

Ronaldo je novi igrač Juventusa

Iz Madrida jer stigla i zvanična potvrda. Danas je tako potvđen zasigurno najveći transfer u historiji nogometa. Naravno, nije najskuplji ali moramo priznati da jer ovo senzacija nad senzacijama. Jedan od najboljih nogometaša zadnjih godina će tako nakon skoro 10 godina u Realu promjeniti klub i nastaviti karijeru u italijanskoj Serije A.

[su_bet365_100bonus]

Juventus je za transfer Ronalda izdvojio nešto više od 100 miliona eura a Cristiano će u Torinu zarađivati oko 30 miliona godišnje. Ugovor je potpisan do juna 2022. godine. Ono što ide u prilog Ronaldu je veoma nizak porez u Italiji tako da će njegova primanja biti još veća nego u Španiji.

>> KONAČNO SE OGLASIO: Agent Marca Asensija poslao jasnu poruku Liverpoolu!

Veliku ulogu u ovom transferu je odigrala i FIAT Group koroporacija, čiji vlasnici imaju više od 50% dionica Juventusa a koji će snositi troškove plate Portugalca. Sa njim bi trebali i potpisati ugovor kojkim bi promovisao Fiat automobile. Nema sumnje da će prodaja ovih automobila vrtoglavo skočiti pojavljivanje Ronalda u njihovoj reklami.

Sa ovim transferom pšopularnost nogometa u Italiji bi trebala da se digne na veći nivo, što je početak projekta u kojem žele vratiti Italiju i njen nogomet na stare staze slave, jer su već nekoliko godina u velikoj krizi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!