NaslovnicaVijestiSTIGLA TAJNA PONUDA IZ REALA: Juventus odmah odbio i poručio da žele...

STIGLA TAJNA PONUDA IZ REALA: Juventus odmah odbio i poručio da žele 100 milijuna eura!

Stigla tajna ponuda iz Reala. Juventus odmah odbio i poručio da žele 100 milijuna eura. Divovi iz Serije A, Juventus je navodno dobio tajnu ponudu od Real Madrida za svoju zvijezdu i veznjaka kluba Miralem Pjanića.

STIGLA TAJNA PONUDA

Iako smo već prethodno pisali o tome da Pjanić namjerava ostati u Juventusu ovog ljeta, agent Bosanca Fali Ramadani ga je gurao od Stare dame, koja mu namjerava ponuditi novi ugovor i neće mu dopustiti da ode za manje od 100 milijuna eura.

Tuttosport tvrdi kako je Real Madrid potajno ponudio Juventusu 60 milijuna eura za Pjanića. Rečeno je da, iako je Juventus odbio ponudu, žele mnogo veću naknadu od 60 milijuna eura za veznjaka i reprezentativca Bosne i Hercegovine.

[su_bet365_100bonus]

U stvari, Juventus će ponuditi Pjaniću novi ugovor ovog ljeta kako bi Los Blancosi i Barcelona odustali od interesa. Dok su Chelsea i Manchester City također napravili početne pristupe igraču.

Juventus bi trebao produžiti ugovor igrača do ljeta 2023. godine i pobrinuti se da zaradi 2 milijuna eura više od 4.5 milijuna eura za sezonu u svom trenutnom ugovoru.

Nogometnu karijeru je započeo u omladinskom pogonu kluba iz Luksemburga. 2004. godine prelazi u omladinski pogon francuskog Metza, za koji je 2007. godine potpisao svoj prvi profesionalni ugovor.

[su_bet365_koeficijenti]

Tu je debitovao 17. kolovoza 2007. godine na utakmici Metza protiv PSG-a.

6. lipnja 2008. godine prelazi u Lyon za osam milijuna eura. Prvi gol za Lyon je postigao u utakmici kvalifikacija za Ligu prvaka protiv Anderlectha u pobjedi od 5-1. Nekoliko sati kasnije postiže svoj prvi gol za Lyon u francuskoj ligi na utakmici protiv Auxerea.

2011. godine prelazi u Romu u kojoj ostaje čak pet godina, nakon čega se preselio u Juventus gdje se nalazi i dan danas. Zaista zanimljiv put jednog bosanskog reprezentatitvca.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!