NaslovnicaVijestiSTIGLA I ZVANIČNA PONUDA ZA ROMELU LUKAKUA: Belgijanac na izlaznim vratima Old...

STIGLA I ZVANIČNA PONUDA ZA ROMELU LUKAKUA: Belgijanac na izlaznim vratima Old Trafforda nakon propuštanja treninga u četvrtak!

Belgijanac se vratio u Unitedov sastav za prijateljsku utakmicu protiv Pertha Gloryja nakon što je u četvrtak propustio trening.

STIGLA I ZVANIČNA PONUDA

Romelu Lukaku je predmet službenog pristupa Intera iz Milana nakon razgovora sa Manchester Unitedom u četvrtak.

Sportski direktor Intera Piero Ausilio se sastao sa Unitedom i smatra da United želi naknadu od 75 milijuna funti iz kluba Serije A, te da bi ta cijena bila dovoljna da ga prodaju.

Ausilio je rekao: “To je bio službeni pristup između dva važna kluba. Vidjet ćemo što će se dogoditi. Svi igrači koje pratimo su ciljevi koje smo dogovorili sa Antonio Conteom. Želimo zadovoljiti njegov zahtjev unutar određenih finansijskih parametara.”

Interov jedini prijedlog je bila manja naknada za dvogodišnji zajam uz obvezu kupnje za mnogo veću svotu u sljedećih nekoliko godina, međutim, ukupni iznos tog transfera ukratko se odnosi na Unitedovu procjenu.

Sky Sports je razumio da Lukaku želi otići nakon osjećaja devalvacije nakon što se osjećao kao drugi napadač Uniteda u drugoj polovici prošle sezone.

26-godišnjak nije sudjelovao na treningu u četvrtak poslijepodne i prošao je neku rehabilitaciju, ali će se vratiti u momčad u subotnjem susretu protiv Perth Gloryja.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!