NaslovnicaVijestiSTIGLO PRVO LJETNO POJAČANJE: Manchester United uskoro najavljuje svoje prvo pojačanje ovog...

STIGLO PRVO LJETNO POJAČANJE: Manchester United uskoro najavljuje svoje prvo pojačanje ovog ljeta!

Kako se izvješćuje, Manchester United će uskoro najaviti svoje prvo pojačanje na ljetnom prijelaznom roku.

STIGLO PRVO LJETNO

Nakon brojnih glasina o transferu koji snažno povezuju Crvene đavole sa krilnim igračem Swanseaja Danielom Jamesom, čini se da će ovaj transfer uskoro postati služben.

Ovaj dobro povezan Unitedov račun na Twitteru za navijače kaže da je čuo da će službena najava za James biti uskoro, što ima smisla s obzirom na to da su mnogi nedavni izvještaji tvrdili da su razgovori o transferu u naprednim fazama.

Ovo izgleda kao nužan potpis sa Manchester United, koji treba ojačati svoj napad i također promijeniti politiku svojih transfera nakon tolikih nedavnih velikih imena koja su se pokazala kao otpad novca.

Klubovi poput Liverpool i Tottenhama vodili su put svojim pametnim regrutiranjem igrača u jeftinim transferima, povremeno iz nižih liga.

United sada može učiniti isto kao što je Ole Gunnar Solskjaer već dugo i navodno spreman da potpiše više mladih britanskih igrača kao što je United to radio u eri Sir Alex Fergusona.

Možda je James sada blizu toga da postane prvo klupsko pojačanje.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!