NaslovnicaVijestiSTIŽE NOVI VEZNJAK: Čelnici Uniteda razgovarali sa njegovim agentom, cijena transfera će...

STIŽE NOVI VEZNJAK: Čelnici Uniteda razgovarali sa njegovim agentom, cijena transfera će iznositi 30 miliona eura!

Kako danas pišu talijanski mediji, Manchester United je na korak od dovođenja zvijezde Rome Lorenza Pellegrinija, nakon što su se čelnici kluba u Londonu sastali sa agentom mladog veznjaka.

Manchester United sprema ponudu za Pellegrinija

Jose Mourinho je trenutno u potrazi za pojačanjem u veznom redu, s obzirom da bi Old Trafford sljedećeg ljeta mogli napustiti Ander Herrera i Juan Mata ukoliko ne potpišu nove ugovore do kraja sezone. Corriere dello Sport danas piše kako su čelnici kluba već napravili veliki korak poslavši veliku ponudu Pellegrinijevom agentu, sa kojim su održali sastanak ranije ovog tjedna. U izvješću stoji kako su mu ponudili duplo više novca nego što trenutno zarađuje na Olimpicu, odnosno oko 80,000 funti tjedno.

Jedan od razloga zbog kojeg ‘Crveni vragovi’ žele dovesti talijanskog reprezentativca je i njegova otkupna klauzula, koja iznosi 30 miliona eura, i koju će moći aktivirati u julu sljedeće godine. Međutim, u ‘rimskoj vučici’ žele učiniti sve kako bi ga natjerali da potpiše novi ugovor do tada, kako bi uklonili tu klauzulu, ali teško da će on na to pristati.

Nakon odlaska Kevina Strootmana i Radje Nainggolana iz talijanske prijestolnice proteklog ljeta, Pellegrini se istakao kao ključni igrač veznog reda Rome, te je u 13 nastupa u svim takmičenjima ove sezone postigao dva gola i podijelio pet asistencija. 22-godišnjak je na Olimpico stigao prošle godine iz Sassuola za deset miliona eura, te je ukupno za klub od tada odigrao 51 utakmicu, i pritom postigao pet golova i podijelio deset asistencija.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!